SAM_6151

SAM_6153

De rozemarijn struik die in mijn geveltuin staat, staat in bloei. Schitterend vind ik de lichtpaarse bloemetjes van deze struik! Iedere keer als ik er langs loop moet ik even met mijn hand de struik aanraken, gewoon omdat het lekker ruikt. Maar nu het bloeit kijk ik ook nog eens graag naar buiten. En ik ben niet de enige, de vele mensen die voorbij lopen blijven vaak staan om naar de bloemen te kijken en discussiëren dan wat voor plant het is… De struik staat er nu ruim 10 jaar en we moeten hem elk jaar goed snoeien anders wordt hij te groot.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Explore More

Citroenmelisse in de kas groeit eindelijk

Het heeft lang geduurd maar eindelijk wil de citroenmelisse groeien. Geloof me het stekken gaat echt een stuk sneller! Please follow and like us:

Aarbei staat in bloei

Het zijn er nog niet veel, maar mijn aardbeiplanten staan in bloei. Ze waren ook hun kleine pot ontgroeit en doen het inmiddels erg goed in de grotere potten. Vele

Onze eigen koffieplant

Onze koffieplant (Coffea Arabica Linnaeus) hebben we een beetje moeten helpen. We hopen natuurlijk dat deze plant goed gaat groeien. Over een paar jaar onze eigen koffieplantage met branderij?